Jobb och karriär

Folktandvården Östergötland är den fjärde största offentliga tandvårdsorganisationen i Sverige, med närmare 600 medarbetare på ett fyrtiotal kliniker. Drygt 80 procent av länets barn och unga samt cirka 40 procent av de vuxna väljer att få sin tandvård hos oss. Vår storlek gör att vi kan satsa på utveckling och ständigt ligga i odontologins framkant.

Är du nyutbildad och vill växa i din yrkesroll? Eller är du erfaren och vill använda din kompetens fullt ut med uppbackning av en stark organisation? För oss är både lång erfarenhet och ny kunskap värdefullt. Eftersom vi arbetar med alla typer av tandvård i en och samma organisation är utvecklingsmöjligheterna mycket goda.

För att tydliggöra vad vi står för och vad vi vill åstadkomma har vi formulerat ett manifest för Folktandvården Östergötland. Det kan du läsa här.

I menyn härintill hittar du lediga jobb hos oss. Du kan också läsa mer om allt från prao till specialistutbildning inom ortodonti. Varmt välkommen till en spännande yrkeskarriär inom Folktandvården Östergötland!