Sommarvikariat för dig som studerar tandvård

Ansökan till sommaren 2019

Ansökningsperioden pågår från 1 december 2018 till och med 31 januari 2019.

Klicka här för att komma vidare till ansökningssidan.

Ansökan är öppen för alla som slutfört minst en termin på tandläkar-, tandhygienist- eller tandsköterskeutbildningen. Antalet platser är begränsade.

Vill du ha sommarjobb som tandsköterska?

Välkommen med din ansökan! Vi söker dig som har studerat minst en termin till tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska. Du som har läst nio terminer till tandläkare kan söka jobb som tandläkare med tillfällig legitimation (utfärdas av Socialstyrelsen).

Arbetsuppgifter

Vad du får göra som sommarvikarie beror på hur långt du har kommit i din utbildning och vad kliniken har för behov. Du som är i början av din utbildning får utföra enklare arbetsuppgifter i steril och reception, men får också möjlighet att vara med vid olika typer av behandlingar. Du som har kommit lite längre får träna på att assistera på behandlingsrum.

Tandläkare med tillfällig legitimation får utföra undersökningar och enklare behandlingar.

Villkor

Vi erbjuder dig en visstidsanställning på hel- eller deltid under ett antal veckor, beroende på verksamhetens behov och vad som passar dig.

Under sommaren erbjuder vi en informationsträff för alla som sommarjobbar hos oss. Då berättar vi mer om Folktandvården och ger dig möjlighet att träffa andra som sommarjobbar.

Lön
Tandsköterska: 18 000 kr
Tandläkare med tillfällig legitimation: 23 500 kr.